Onze diensten

Bij Jodaco streven we ernaar om u een uitgebreide en proactieve ondersteuning te bieden
op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en juridische zaken.

Boekhouding

Op Maat Gemaakt voor Uw Bedrijf

Een nieuw bedrijf opstarten brengt een overvloed aan vragen met zich mee, vooral op het gebied van boekhouding. Ons kantoor staat garant voor een vlekkeloze start op zowel boekhoudkundig als fiscaal vlak. Gedurende de groei van uw bedrijf bieden wij voortdurende expertise, met tussentijdse rapporten en besprekingen om indien nodig tijdig bij te sturen en te ondersteunen. Ook bij de beslissing om uw bedrijfsactiviteiten te beƫindigen, kunt u rekenen op onze begeleiding voor een correcte afsluiting.

Fiscaliteit

Optimaal en Tijdig

Een nauwkeurige aangifte van vennootschaps- en personenbelasting is cruciaal. Ons kantoor waarborgt deskundige, tijdige en nauwkeurige verwerking, rekening houdend met alle mogelijkheden die de wetgeving biedt. Uw belastingaangifte wordt geoptimaliseerd en tijdig ingediend, terwijl wij uw persoonlijk belastingdossier nauwgezet beheren, ongeacht of u een bedrijf, vrij beroep, eenmanszaak, of particulier bent. Onze expertise strekt zich ook uit tot een correcte uitvoering van BTW-administratie, inclusief het aanvragen van een BTW-nummer en het periodiek afhandelen van BTW-verplichtingen

Juridische Ondersteuning

Uw Zakelijke Rechterhand

In een voortdurend veranderende juridische omgeving is het cruciaal om up-to-date te blijven. Ons kantoor volgt deze veranderingen op de voet en biedt de nodige ondersteuning, inclusief:

  • Begeleiden en controleren van contracten
  • Oprichten en/of herstructureren van vennootschappen
  • Ondersteuning bij overnames van bedrijven en vennootschappen
  • Opstellen van notulen voor raden van bestuur en algemene vergaderingen
  • Afhandelen van administratieve verplichtingen, inclusief vergunningen, BTW, KBO, registratie, en meer
  • Opstellen van financiĆ«le plannen
  • Bijstand bij diverse administratieve verplichtingen met betrekking tot uw handelsactiviteiten

Bij Jodaco zijn wij er om u te ondersteunen in elke fase van uw zakelijke reis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

logo jodaco boekhoudkantoor